30/05/2018
Поделись с друзьями
Atenţie încercări de fraude cu carduri bancare!

Stimaţi clienţi,

  Vă atragem atenţia că în ultima perioadă sa intensificat tentativele şi fraudele cu cardurile . Utilizatorii, prin intermediul reţelelor de socializare şi a site-urilor pe care le navighează, accesează invitaţia de a participa la un presupus sondaj. Aşa-zisa promoţie ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar cu această ocazie fiecare utilizator poate primi două bilete avia, la preţ de 1 Euro .

Utilizatorul reţelei de socializare primeşte o invitaţie de a completa un formular despre calitatea serviciilor WizzAir, după completarea acestuia, el este îndemnat să distribuie informaţia prietenilor săi (răspândind astfel escrocheria în mediul online)

 Urmează descărcarea biletelor gratuite, utilizatorul fiind redirecţionat către un site ce oferă servicii gratuite, pentru o perioadă de timp; Următorul pas este autentificarea ,cu introducerea datelor personale(umărul cardului, data expirării acestuia şi codul de securitate (CVV/CVC)).

Fiţi atenţi ce site-uri accesaţi şi introduceţi datele personale, să reţinem că prudenţa este cea mai bună metodă de prevenire şi evitare a fraudelor.