19/01/2018
Поделись с друзьями
Banca comercială EuroCreditBank a deschis uşile unui nou oficiu în sectorul Rîşcani bd. Moscovei 15/7 din Chişinău.

Banca comercială EuroCreditBank a deschis uşile unui nou oficiu în sectorul Rîşcani din Chişinău. La inaugurarea filialei au fost prezenţi atât reprezentanţii băncii cât şi cei mai fideli clienţi. 

Noul sediu a fost dotat cu tehnologii performante, dar cel mai important cu personal calificat şi profesionist.

 EuroCreditBank, este o bancă cu investitori străine. ECB oferă un spectru vast de produse şi servicii calitative, permanent care se adaptează la cerinţele şi necesităţile clientului.ECB oferiă clienţilor săi o ambianţă plăcută în deservirea care  o face zi de zi în punctele  comerciale.

  "Scopul ECB este să fim mai aproape de clienţi. Timp de 25 de ani ne aflăm pe piaţa Republicii Moldova şi le demonstrăm clientilor că noi suntem parteneri siguri.

EuroCreditBank şi-a început activitatea în Republica Moldova în 1992. Acum acesta se bucură de opt sucursale pe întreg teritoriul ţării şi 45 de agenţii care prestează servicii bancare. Până la sfârşitul anului reprezentanţii băncii dau asigurări că vor mai deschide oficii şi în alte sectoare ale Capitalei şi republică pentru a fi mai aproape de clienţi.