Home
Home Dezvaluirea informatiei Realizarea gajului Site map
  25 aprilie 2018
Русский   English
  Cautare:  
 
  Cautare avansata:  
Persoane juridice
Persoane fizice-consumatori
Credite
Depozite
Carduri bancare
Transferuri de bani
Casete bancare
ESCROW
Operatiuni valutare
Servicii comunale
Servicii electronice
Tarife
Promotii active

Intrare în TELEBANK
Sistemul de deservire bancara multicanal

REALIZAREA GAJULUI
Oferte speciale

Cariera
Functii vacante

Calculator de credit
Calculator de credit

Calculator de depozite
Calculator de depozite

Oferta de monede comemorative
Oferta de monede comemorative

3D Secure
Securitatea cumparaturilor prin internet efectuate cu cardurile bancare
mun.Chişinău, MD-2001
str. Ismail, 33
Telefon - 0 800 500 20, Pentru apelurile de peste hotare (+373 22) 500-200
Fax: (+373 22) 54-88-27
Support Card 24/24 (+373 22) 500-220
E-mail: info@ecb.md, antifrauda@ecb.md
Telex:163278 ECBMD MD
SWIFT CODE: ECBMMD2X
C/F 1002600020056
TVA 0204705
PERSOANE FIZICE-CONSUMATORI

Transferuri de bani

 La momentul actual BC "EuroCreditBank" S.A. pune la dispoziția clienților o gama largă de sisteme rapide  de transferuri  în valută străină:

 

  Zolotaya Korona  Western     Money_gram
 Contact          Unistream             Leader
   Blizko         Sigue Money Transfer  Ria
IntelExpress

 

BC "EuroCreditBank" S.A. oferă persoanelor fizice-consumatori posibilitatea efectuării plaților/transferurilor în valută străină atât prin intermediul contului curent, cît și prin intermediul sistemelor rapide de transferuri bănești.
Persoanele fizice-consumatori pot efectua plăți/transferuri în valută străină din Republica Moldova la prezentarea la bancă autorizată a documentelor confirmative (documente ce confirmă necesitatea efectuării plății/transferului, faptul aflării temporare în străinătate și conțin date despre suma plății/transferului. Transferurile în acest caz se efectuează in limita sumelor indicate în documentele menționate.
 

Transferul unic în străinătate, destinat cheltuielilor familiale în suma ce nu depășește 10 000 EURO (sau echivalentul lor) se efectuează la prezentarea la bancă autorizată a documentelor ce confirmă legătura de rudenie (certificate de naștere, certificate de căsătorie etc).
Transferul unic în străinătate, destinat cheltuielilor familiale în suma ce depășește 10 000 EURO (sau echivalentul lor) se efectuează la prezentarea la bancă autorizată a documentelor ce confirma legătura de rudenie, precum și a documentelor ce confirmă necesitatea efectuării plății/transferului de către persoana fizică-consumatori în favoarea căreia se efectuează transferul și conțin date despre suma plății/transferului.
Fără prezentarea  documentelor confirmative poate fi efectuat transfer unic în străinătate în suma ce nu depășește 1 000 EURO (sau echivalentul lor).

Plățile/transferurile se efectuează de către bancă la prezentarea de către persoana fizică-consumatori a actului de identitate, în baza solicitării în scris semnată de client, în care se indică date despre destinatarul plății, scopul efectuării plății și faptul, că plata/transferul nu se efectuează în cadrul activității de antreprenoriat.
Nu se admite efectuarea de către persoanele fizice-consumatori rezidente a plaților transferurilor în cadrul activității de antreprenoriat.

BC "EuroСreditВank" S.A. - este prima bancă din Republica Moldova care a pus în aplicare noua tehnologie -SWIFTNet, sistemul expedierii/recepționării transferurilor în valută străină.  Rețeaua de bănci corespondente a băncii se extinde în permanență  și permite efectuarea transferurilor mijloacelor bănești pentru persoanele fizice-consumatori în orice colț a lumii în cel mai scurt timp. La momentul actual colaboram cu o rețea importanta de bănci din Germania, Austria, Grecia, Italia,ceea ce va permite în termen scurt expedierea/ridicarea banilor transferați, fără perceperea unor comisioane suplimentare din partea băncilor-intermediare.

 

Plăți/transferuri internaționale prin intermediul contului curent :

  • Valuta transferului - orice valută;
  • Rețea în peste 200 de state;
  • Durata transferului -  1-5 zile bancare;
  • Comision - 0.25% min 18 USD/EURO;
  • Mesaj SWIFT - 2 USD/EURO;

 

Regulile de prestare de către BC "EuroCreditBank" S.A. a serviciilor de remitere de bani

Condiţiile de executare a remiterii de bani aferente sistemelor la care participă BC "EuroCreditBank" S.A.

Stiia-ti oare ca ...

Utilizind sitema ECB-Online, puteti sa indepliniti 90% din operatiunile cu banca de la oficiu, pe linga toate acestea facind economie de timp.

 
detalii

© 2004 All rights reserved by BC "EuroCreditBank" SA webm@ster