Home
Home Dezvaluirea informatiei Realizarea gajului Site map
  23 aprilie 2018
Русский   English
  Cautare:  
 
  Cautare avansata:  
Persoane juridice
Operaţiuni curente
Credite
Depozite
Operatiuni valutare
Carduri bancare
POS-Terminale
Operatiuni documentare
Valori mobiliare
Transferuri de credit
ESCROW
Persoane fizice-consumatori
Servicii electronice
Tarife
Promotii active

Intrare în TELEBANK
Sistemul de deservire bancara multicanal

REALIZAREA GAJULUI
Oferte speciale

Cariera
Functii vacante

Calculator de credit
Calculator de credit

Calculator de depozite
Calculator de depozite

Oferta de monede comemorative
Oferta de monede comemorative

3D Secure
Securitatea cumparaturilor prin internet efectuate cu cardurile bancare
mun.Chişinău, MD-2001
str. Ismail, 33
Telefon - 0 800 500 20, Pentru apelurile de peste hotare (+373 22) 500-200
Fax: (+373 22) 54-88-27
Support Card 24/24 (+373 22) 500-220
E-mail: info@ecb.md, antifrauda@ecb.md
Telex:163278 ECBMD MD
SWIFT CODE: ECBMMD2X
C/F 1002600020056
TVA 0204705
PERSOANE JURIDICE

Carduri bancare

VISA BUSINESS/MASTERCARD BUSINESS

Cardul bancar Visa Business / MasterCard Business poate fi utilizat de către persoanele autorizate din cadrul companiei dumneavoastră pentru acoperirea cheltuielilor efectuate în interes de serviciu, atât în țară cât și în străinătate.
Plățile pentru mărfurile sau serviciile achiziționate sau pentru ridicările de numerar de la bancomate se vor face din conturile de card ale companiei dumneavoastră, deschise la BC"EuroCreditBank" S.A.


Prin intermediul cardului Visa Business / MasterCard Business, angajații împuterniciți ai companiei Dvs. vor putea beneficia de un spectru larg de servicii, cum ar fi:

 • - posibilitatea ridicării numerarului din bancomate și POS-terminalele subdiviziunilor băncilor comerciale;
 • - posibilitatea achitării pentru mărfuri și servicii peste plafonul de casă;
 • - posibilitatea rezervării la distanță a camerelor de hotel, biletelor de avion, arenda mijloacelor de transport și multe alte beneficii;
 • - acces operativ  al persoanelor delegate pentru deplasări peste hotarele țării la mijloacele bănești ale companiei;
 • - securitate deplină și acces la disponibilitățile din cont, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, toate tranzacțiile fiind autorizate numai pe baza codului personal de identificare (PIN).

Avantaje:

 • efectuarea operațiunilor la bancomatele tuturor băncilor situate pe teritoriul RM BC "EuroCreditBank" S.A. - conform tarifelor băncii;
 • în caz de furt/pierdere al cardului Dvs contactați de urgență numărul de telefon 500-148 pe parcursul zilei operaționale, 500-220 în restul orelor și informați despre cazul întâmplat și contul Dvs. va fi blocat, în rezultat nimeni altcineva decât Dvs. nu va avea acces la suma de bani de pe cont;
 • cardul Visa Business / MasterCard Business poate fi deschis simultan în 3 valute: MDL, USD, EUR. În cazul în care nu sunt mijloace suficiente pe careva din conturi se debitează conturile în ordinea priorității, efectuându-se convertirea conform cursului comercial de carduri la ziua efectuării decontării, fără a fi percepute alte comisioane.
 • veți avea posibilitatea de a completa contul de card, vizualiza soldul și extrasele din conturi, prelungi cardul prin intermediul sistemului de deservire la distanță "Telebank".

PROIECTE DE SALARIZARE


Proiectul de salarizare constă în emiterea cardurilor de tip Cirrus/Maestro / Visa Electron pentru fiecare salariat al companiei și cardurilor de tip MasterCard Standard / Visa Classic pentru administrația companiei și transferarea salariilor lucrătorilor pe conturile de card.
Avantaje pentru companiiși organizații:

 • Proiectul de salarizare micșorează cheltuielile companiei și simplifică procesul de eliberare a salariilor, se elimină întreruperile în procesul de lucru necesar primirii salariilor, dă posibilitatea de a transfera salariul sau alte plați de acest tip lucrătorilor ce nu se află în țara, face procedura primirii salariilor mai confidențială.
 • Plata salariilor angajaților companiei este efectuata foarte operativ. Pe conturile de card pot fi transferate premiile, ajutorul material, cheltuielile de deplasare și reprezentare, pot fi eliberate credite de consum, etc. Salariații Dvs. vor putea ridica mijloacele bănești din contul de card în orice zi, după efectuarea transferului.
 • Toate cheltuielile legate de transferarea salariilor pe conturile de card și de operațiile efectuate prin carduri în perioada de gestiune banca le suportă de sine stătător. Banca lunar prezintă fiecărui lucrător un extras detaliat ce reflectă operațiile pe contul de card.
 • Pentru clienții Băncii (daca compania are deschis un cont curent) se oferă conectarea la sistemul OnLine "client-bancă", care va permite companiei să efectueze transferul salariilor chiar din oficiul companiei: contul special de salarizare se conectează la sistemul "client-bancă" ceea ce va acorda posibilitatea de a-l alimenta pentru transferuri ulterioare.

Avantaje pentru salariați:

 • cardul bancar este un mijloc modern și sigur de acces la banii din cont, disponibili 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână indiferent de locul aflării. Totodată permite achitarea mărfurilor și/sau serviciilor la punctele comerciale, ridicarea numerarului la bancomat și filialele băncii atât pe teritoriul RM, cât și peste hotare.
 • cardul poate fi deschis în 3 valute -USD, EUR, MDL - ceea ce este foarte comod și ce elimină convertiri nedorite: daca valuta contului coincide cu valuta operației - suma operației se debitează de pe contul respectiv fără convertire. Dar cumpărătura poate fi efectuată reieșind din suma totală depozitată în toate 3 conturi (cumulativ).
 • cu cardul MasterCard / Visa dispare necesitatea procurării valutei  necesară pentru deplasări  sau alte calatorii în străinătate (se elimină problemele legate de dificultatea procurării valutelor "exotice" - convertirea se efectuează automat la cursul comercial de carduri bancare).
 • cardul este asigurat cu codul - PIN, dar în cazuri excepționale de furt sau pierdere poate fi imediat blocat la serviciu care lucrează 24 ore pe zi,  7 zile pe săptămână  fapt ce vă ferește de orice neplăcere posibila.
 • suplimentar, pentru fiecare card bancar deschis, Banca oferă lucrătorilor posibilitatea emiterii cardurilor suplimentare, conectare la contul sau (pentru rudele sau alte persoane încredințate).
 • la efectuarea operațiunilor la bancomatele tuturor băncilor situate pe teritoriul RM BC "EuroCreditBank" S.A. restituie comisioanele percepute de acestea în max. 3 zile lucrătoare, astfel ridicarea mijloacelor proprii pe teritoriul RM de către  angajații Dvs. - este GRATIS
 • la solicitarea angajaților companiei acestora le sunt oferite credite în forma Overdraft în mărime de până la jumătate din salariul mediu lunar.
 • suplimentar, fiecărui lucrător i se propune cardul MasterCard Virtual / Visa Virtuon în condiții privilegiate, care oferă lucrătorului siguranța și comoditate maximă la efectuarea tranzacțiilor prin Internet.

 

Suport Carduri 24/24 h - tel. 022 500-220

Telebank Call Center - 0800 500 20

 

Cerere de eliberare cardului business

Adresa POS terminalelor/bancomatelor

Prevederi generale ale securitatii Cardului Bancar

Reguli de utilizare cardului bancar

Tarife şi comisioane pentru serviciile prestate clienţilor - PERSOANE JURIDICE

Stiia-ti oare ca ...

Dispozitia de plata predata Bancii prin sistema ECB-Online va costa de 2 ori mai putin.

 
detalii

© 2004 All rights reserved by BC "EuroCreditBank" SA webm@ster