Proiect de salarizare

Avantaje:

  • Proiectul de salarizare micșorează cheltuielile companiei și simplifică procesul de eliberare a salariilor, se elimină întreruperile în procesul de lucru necesar primirii salariilor, dă posibilitatea de a transfera salariul sau alte plați de acest tip lucrătorilor ce nu se află în țara, face procedura primirii salariilor mai confidențială.
  • Plata salariilor angajaților companiei este efectuata foarte operativ. Pe conturile de card pot fi transferate premiile, ajutorul material, cheltuielile de deplasare și reprezentare, pot fi eliberate credite de consum, etc. Salariații Dvs. vor putea ridica mijloacele bănești din contul de card în orice zi, după efectuarea transferului.
  • Toate cheltuielile legate de transferarea salariilor pe conturile de card și de operațiile efectuate prin carduri în perioada de gestiune banca le suportă de sine stătător. Banca lunar prezintă fiecărui lucrător un extras detaliat ce reflectă operațiile pe contul de card.
  • Pentru clienții Băncii (daca compania are deschis un cont curent) se oferă conectarea la sistemul OnLine "client-bancă", care va permite companiei să efectueze transferul salariilor chiar din oficiul companiei: contul special de salarizare se conectează la sistemul "client-bancă" ceea ce va acorda posibilitatea de a-l alimenta pentru transferuri ulterioare.