21/07/2017
Поделись с друзьями
Telebank Money Transfer — Rapid! Comod! Simplu!

                 Telebank Money Transfer — Rapid! Comod! Simplu!

Ai de primit un transfer bănesc (Western Union, Unistream, Ria, Золотая Корона)? Acum nu trebuie să mergi la bancă prin căldura. Сu ajutorul serviciului TMT-Mony Transfer de la EuroCreditBank primești banii simplu și rapid direct pe cardul tău bancar.

Împreună cu EuroCreditBank descoperă Telebank Money Transfer (TMT) – o metodă simplă şi comodă de a primi un transfer bănesc de la rude, apropiaţi şi prieteni direct în cont sau pe card, fără necesitatea de a veni la bancă.

Nu este secret, că în ziua de astăzi, fiecare bancă le oferă clienţilor săi deservirea la distanţă a conturilor bazată pe tehnologii de conexiune prin telefon sau Internet ce includ noi servicii de informare şi de plată. Aceste servicii se conectează suplimentar pe lângă serviciile bancare de bază: carduri de plată, depozite, credite. Prin intermediul acestor servicii se pot obţine informaţii despre conturile personale şi se pot efectua plăţi bancare. EuroCreditBank le oferă aceasta posibilitate clienţilor prin intermediul sistemului de deservire la distanţă Telebank.md. Sistemul Telebank.md reprezintă un număr mare de opţiuni şi instrumente, dar despre un instrument existent care vă permite să economisiţi o mulţime de timp şi nervi pentru a primi un TRANSFER BĂNESC de peste hotare, vă vom releva în acest articol.

Telebank Money Transfer (TMT) – reprezintă o nouă posibilitate de primire la distanţă a remiterilor de bani pe contul propriu sau pe cardul bancar deschis în EuroCreditBank, fără a fi nevoie să vizitaţi o filială a băncii. Este necesar să vizitaţi o filială a băncii doar o singură dată, pentru a deschide un cont bancar şi pentru a vă conecta la sistemul de la distanţă Telebank.md, precum şi achiziţionarea cheilor unice pentru autorizarea tranzacţiilor - în continuare fiind liberi în acţiunile Dumneavoastră.

În prezent, emigranţii care lucrează în afara Republicii Moldova, pot trimite bani prin orice sistem de transfer pe numele lor propriu având posibilitatea de a-i primi prin intermediul TMT şi alegând să depună mijloacele băneşti în contul curent, de card sau în contul de depozit la EuroCreditBank. Beneficiarii transferurilor băneşti, rezidenţi ai Republicii Moldova, care nu doresc să piardă timpul stând în cozi interminabile, la fel le va fi comod să utilizeze TMT.

Pentru a asigura securitatea traficului în sistemul Telebank.md se utilizează tehnologia de criptare (SSL), conectarea fiind în baza numelui de utilizator şi a unei parole sigure, toate operaţiunile din sistem sunt confirmate prin semnătura electronică - un analog al semnăturii olografe, pe baza de chei unice TAN. Sistemul utilizează, de asemenea, limite privind sumele anumitor operaţiuni.

Deci pentru a primi un transfer bănesc prin intermediul TMT* este necesar de a parcurge trei paşi şi anume:

  • De a fi înregistrat pe site-ul Telebank.md
  • De a completa cererea de primire a transferului bănesc
  • De a autoriza operaţiunea de primire a transferului bănesc
  1. Şi EuroCreditBank te mulţumeşte cu 50 Lei oferiţi suplimentar pe contul curent (oferta valabilă în perioada 20.07.2017 – 30. 09.2017 )
  2. Important!

Serviciul Telebank Money Transfer este disponibil tuturor clienţilor băncii conectați la sistemul de deservire la distanţă Telebank.md. Pentru a face acest lucru este necesar de a alege  una din filialele băncii pe site-ul www.ecb.md, de a o vizita şi de a primi gratis mijloacele de acces la sistem,  precum si de a achiziţiona cheiţe unice pentru autorizarea operațiunilor.    

Convertirea valutei la eliberarea transferului nu se efectuează, deoarece valuta transferului trebuie să corespundă valutei contului deschis în bancă.      

Prin intermediul serviciului Telebank Money Transfer al EuroCreditBank, puteţi primi transferuri prin următoarelor sisteme de transferuri băneşti:

 

Pentru întrebări referitor la remiterile de bani Telebank Money Transfer (TMT), puteţi primi suportul informaţional la numerele de telefon 0 800 500 20 sau + 373 22500200.

                    

Telebank Money Transfer — Rapid! Comod! Simplu!