La momentul actual BC "EuroCreditBank" S.A. pune la dispoziția clienților o gamă largă de sisteme rapide de remiteri de bani în valută străină . Serviciile noastre vă oferă o modalitate sigură , rapidă și convenabilă de a transmite banii  dumneavoastră  acolo unde este nevoie, în doar cîteva minute.

 

Remiteri de bani

Persoanele fizice-consumatori-rezidenți și nerezidenții au dreptul să transfere din Moldova să furnizeze băncii documente justificative (documente care confirmă necesitatea plății / transferului, reședința temporară în străinătate și conținând date privind suma plății / transferului). Transferurile se efectuează în limita sumelor specificate în document.

Un transfer unic în străinătate, destinat cheltuielilor familiale, în valoare de peste 1.000 EUR (sau echivalentul acestora), dar care nu depășește 10.000 EUR (sau echivalentul acestora) se efectuează la depunerea la banca autorizată a documentelor care confirmă gradul de rudenie (certificatul de naștere, certificatul de înr.egistrare a căsătoriei etc.).

Transferul unic în străinătate destinat cheltuielilor familiale în valoare mai mare de 10 000 de euro (sau echivalentul acestora) se efectuează odată cu depunerea la bancă a documentelor care confirmă gradul de rudenie, precum și documentele care confirmă necesitatea plății / transferului de către o persoană fizică-consumator în favoarea căreia se efectuează un transfer și conțin date privind suma de plată / transfer.

Fără prezentarea documentelor justificative, o persoană fizică-consumator poate efectua un transfer unic în străinătate într-o sumă care nu depășește 1 000 de euro (sau echivalentul acestora).
Plățile / transferurile sunt efectuate de băncile autorizate pentru eliberarea unui act de identitate personal de către un consumator fizic, pe baza unei instrucțiuni scrise semnate de acesta, care, pe lângă alte date, indică scopul plății și că plata nu se efectuează în cadrul activităților de întreprinzător.

BC”Eurocreditbank"S.A. - prima bancă din Moldova, care a început să lucreze la noua tehnologie -SWIFTNet, sistemul care îmbunătățește calitativ viteza de trimiterea / primirea de transferuri în valută străină. Rețeaua corespondentă a băncii se extinde și vă permite să efectuați transferuri de fonduri oriunde în lume în cel mai scurt timp. În prezent, banca este activ de lucru cu un grup mare de bănci italiene -UniCredito ItalianoS.p.A., Ceea ce va permite punerea în aplicare a transferului de fonduri ale persoanelor care consumă între Moldova și Italieyv cât mai curând posibil și fără a băncilor comisioane terțe.

Transferuri / plăți internaționale cu deschiderea unui cont bancar:
• Moneda de transfer / plată - orice;
• Rețea în peste 200 de țări;
• Perioada de traducere este de 1-3 zile.

Protejează-te împotriva fraudelor

Pentru că are grija de clienţii săi, BC «EuroCreditBank» S.A.  îți recomandă să iei în considerare următoarele aspecte pentru a te proteja împotriva fraudelor:

  • Nu trimite niciodată bani unui necunoscut printr-un serviciu de transfer de bani;
  • Nu dezvălui detaliile transferului unei persoane terţe;
  • Fii foarte atent la afaceri sau oportunităţi care par prea avantajoase pentru a fi adevărate;
  • Nu folosi serviciul de transfer de bani pentru a plăti, de exemplu, achiziţii la licitaţii online;
  • Nu trimite bani pentru a plăti taxe sau onorarii pentru potenţiale câştiguri la loterii internaţionale.

Important! Nu lăsa o persoană necunoscută să te înveţe cum functionează serviciile de transfer rapid de bani. Acceptă sfaturi doar din partea unui operator BC «EuroCreditBank» S.A. in Sucursalele sau Agentii.  Dacă ai suspiciunea că ai putea fi victima unei fraude, cere imediat operatorului să anuleze transferul.