searchclose menu
Euro Credit Bank Lansează Plata prin Google Pay hbo0o2h64u.JPG
psy2e_vaa1.png hbo0o2h64u.JPG
29/08/2023
Împărtășește cu prietenii
Euro Credit Bank Lansează Plata prin Google Pay

Euro Credit Bank (ECB), își extinde gama de servicii pentru clienți, aducând în prim-plan opțiuni de plată avansate și comode. Începând cu 29 august 2023, ECB oferă clienților săi posibilitatea de a efectua plăți folosind platformele Google Pay , facilitând astfel experiența de cumpărături în magazinele fizice și online.

Google Pay: Simplu, Rapid și Sigur

Google Pay este o platformă ce permite clienților să plătească rapid și în siguranță folosind smartphone-ul lor. Această tehnologie inovatoare elimină nevoia de a transporta carduri fizice și de a introduce repetitiv informații de plată în diferite aplicații sau magazine online. Utilizând Google Pay, clienții ECB pot adăuga cardurile lor Visa în portofelul digital și pot efectua plăți contactless într-o multitudine de locații, de la magazine fizice până la aplicații și site-uri web.

Pentru a plăti cu Google Pay, utilizatorii trebuie doar să deblocheze telefonul și să-l plaseze deasupra terminalului POS. Odată ce plățile sunt autorizate, aceștia vor primi un mesaj de confirmare. Un aspect esențial al acestei soluții este securitatea: Google Pay utilizează un identificator digital unic numit token în locul datelor reale ale cardului, asigurând astfel că informațiile de plată rămân în siguranță. Astfel, datele cardului nu sunt transmise comerciantului, ci doar tokenul asociat acestuia.

Beneficii Adiționale cu Cardul Visa ECB

Atunci când utilizezi cardul Visa de la ECB pentru plăți prin Google Pay, beneficiezi în continuare de aceleași avantaje și nivel de protecție oferite de bancă. Acest lucru asigură că plățile tale sunt protejate în toate situațiile, iar avantajele și instrumentele de securitate asociate cardului sunt păstrate în totalitate.

Garmin Pay: Plăți Ușoare Direct de pe Dispozitivul Tău

În plus față de Google Pay, ECB introduce și opțiunea de plată prin Garmin Pay. Utilizând această facilitate, clienții care dețin dispozitive Garmin pot efectua plăți direct de pe ceasul lor inteligent sau tracker-ul de fitness, fără a mai fi nevoie să scoată telefonul sau cardul din buzunar. Aceasta adaugă o dimensiune suplimentară de comoditate și accesibilitate la experiența de cumpărături.

Concluzie

Lansarea plăților prin Google Pay și Garmin Pay de către Euro CreditBank deschide noi orizonturi în ceea ce privește flexibilitatea și siguranța tranzacțiilor financiare. Clienții ECB pot acum să se bucure de cumpărături moderne, rapide și securizate, fără a mai depinde exclusiv de cardurile fizice sau numerar. Aceste soluții inovatoare reconfirmează angajamentul ECB de a aduce tehnologia în beneficiul clienților săi, simplificând și îmbunătățind modul în care interacționăm cu serviciile bancare și financiare în era digitală.

  1. Adăugarea cardurilor: Poți adăuga cardurile tale de debit sau credit emise de ECB Visa, în aplicația Google Pay. Aceasta implică furnizarea detaliilor cardului sau simpla scanare a cardului folosind camera telefonului.
  2. Plăți rapide: După ce ai adăugat cardurile, poți debloca telefonul și îl poziționezi deasupra terminalului de plată contactless la un magazin sau pe un site/aplicație care acceptă Google Pay. Aștepți confirmarea plății, iar tranzacția este procesată.
  3. Securitate: Google Pay utilizează un sistem de securitate în care informațiile cardului tău nu sunt distribuite în mod real. În schimb, se generează un identificator digital unic numit "token" pentru fiecare tranzacție. Acest token este folosit în procesarea plății, astfel încât detaliile cardului tău nu sunt dezvăluite comerciantului sau altor terțe părți.
  4. Beneficii: Google Pay oferă avantajele plăților contactless convenabile și rapide. De asemenea, cardul tău Visa de la ECB continuă să ofere aceleași niveluri de protecție și beneficii, chiar și atunci când este folosit prin intermediul Google Pay.
  5. Plăți în aplicații și online: Pe lângă plățile în magazine, Google Pay poate fi utilizat pentru a efectua cumpărături în aplicații și pe site-uri web, eliminând necesitatea de a crea conturi separate sau a introduce detaliile cardului în fiecare aplicație sau site.
  6. Stocare securizată: Cardurile și informațiile de plată salvate în aplicația Google Pay sunt stocate în siguranță pe serverele private ale Google.